Szerencsére egyre többen ismerik fel, hogy a rendszeres béltisztítás elengedhetetlen ahhoz, hogy egészségünket megőrizhessük, hiszen a lerakódó salakanyagok komoly pusztításra képesek a szervezetben, melyet csak úgy küszöbölhetünk ki, ha kellő törődést biztosítunk számára, melyet a Colonix biztosít.

 

Óhatatlanul is kerülnek be a szervezetbe méreganyagok, melyeket táplálkozással vagy akár levegő vétellel is bejuttathatunk. A Colonix méregtelenítő kúra előnye, hogy kíméletesen, de annál inkább hatékonyan távolítja el a lerakódott toxinokat és parazitákat, mellyel a szervezet is megkönnyebbülhet.

 

A tisztítás mellett ásványi anyagokat, vitaminokat és nyomelemeket is juttat be, melyek hatásaként érzékelhetően megváltozik a székletképződés, hiszen többé nem kell szorulással vagy épp hasmenéssel küzdenie, mely kellemetlenné teheti a mindennapokat. Alkalmazása nem jár mellékhatásokkal, bármikor belefoghat a kúrába.

 

A Colonix a növényi rostok erejével végzi a tisztítást, melyek kipucolják a felgyülemlett méreganyagokat a vastagbél redőiből, ezáltal állítva helyre az optimális működést. A rostban gazdag táplálkozás nélkülözhetetlen a szervezet számára, ezért is fokozhatjuk a kúra hatását, ha közben odafigyelünk arra, mit eszünk és bőven fogyasztunk folyadékot.

 

Alkalmazza évente kétszer a Colonixot és energikusabbnak, élettel telibbnek érezheti magát hatásaként, valamint megszabadulhat mindennapjait megkeserítő panaszaitól, melyek között a puffadás is szerepel.

 

 

adminiszt 2014.11.03. 09:35

DrNatura

DrNatura béltisztítás

 

Küzdelem a fáradtsággal, puffadás vagy épp székletürítési problémák. Sajnos sok és egyre több ember számára mindennapos küzdelmet jelentenek. Ugye ismerős? A DrNatura termékeivel megszabadulhatsz a kellemetlen tünetektől úgy, hogy azok kiváltó okát kezeled!

 

Sokan azt gondolják, hogy a méregtelenítés egy újabb divat hóbort, pedig a komoly megbetegedéseket is kikerülhetjük, ha időnként megfelelő kúrát alkalmazunk. Ezért is hangsúlyozzák egyre inkább, hogy évente minimum egyszer, de ajánlott kétszer elvégezni a minőségi DrNatura méregtelenítést, melynek segítségével eltávolíthatóak a szervezetben felhalmozódott salakanyagok és lerakódásaik. Ennek köszönhetően múlik el a folytonos fáradtság, puffadási problémák és az emésztéssel kapcsolatos bajok is egyúttal, melyek helyébe energikusság és kiegyensúlyozott bélflóra lép a kúra végeztével.

 

A magas színvonalat képviselő DrNatura összetevői kizárólag természetes alapanyagokból állnak, melyek teljes mértékben képesek ellátni azt a hatást, mely sok esetben csak gyógyszerekkel vagy műtéttel érhető el. Előzze meg az IBS és további bélrendszeri betegségek kialakulását, melyet a stressz és  a mindennapos környezeti hatások okoznak, köztük a megfelelő táplálkozás hiánya.

 

A DrNatura Colonix a vastagbél redőit alaposan megtisztítja a lerakódásoktól, valamint további fontos szerveinket is megszabadítja a rájuk terhelődő nyomástól és helyette vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemmel töltik fel, melyek elősegítik a regenerálódást.

 

 

adminiszt 2014.04.10. 08:31

Colonix Drnatura

Nem szívesen beszélünk arról, ha irritábilis bélszindrómánk, székrekedésünk, vagy bélgyulladásunk van, pedig ezek nagyon megkeserítik az életünket. Mindezek oka pedig a vastagbél, amiben lerakódnak a salakanyagok és bármennyire hihetetlen, de nem távoznak onnan és akár felére, harmadára szűkítik átjárhatóságát. Ez a bélsár, ami felelős az IBS betegségekért, a különböző hasi panaszokért, a kimerültségért, fejfájásért, súlygyarapodásért, hogy csak pár mindenki által ismert okot soroljunk fel. Ezekre a Colonix béltisztító kúra a megoldás. Ez a tisztító program három részből áll és ajánlott a három hónapos kúra. Egy méregtelenítő kúra akkor hatékony, ha hosszan tartó, mert csak így érhető el vele a pozitív végeredmény. A drnatura Colonix természetes tisztító programja nemcsak a lerakódott salakanyagoktól, de a toxikus anyagoktól is megszabadítja a szervezetünket, azaz a májban lerakódott nehézfémeknek is búcsút mondhatunk. Miért van erre szükség? Mert az életmódunknak és étrendünknek köszönhetően, még ha odafigyelünk is, a béltisztítás nem zajlik le teljes mértékben önmagától és segítség nélkül. A szervezetünk nem képes eltávolítani a vegyi és méreganyagokat amelyeket naponta belélegzünk és elfogyasztunk. Ezek az anyagok testünkben számos betegség előidézéséért felelősek. A béltisztítás a legfontosabb lépés, hogy megszabaduljunk tőlük. A méregtelenítő gyógynövényeknek, vitaminoknak köszönhetően az immunrendszerünk is megerősödik.

A rendszeresen elvégzett Colonix béltisztító program jobb életminőséget biztosít.